Daar klinken we op!

8! 8 jaar! 8 waanzinnige jaren. In die 8 jaar toonde je je als een stevige meid met een sterke wil. Mega sportief en veerkrachtig, maar ook lief en creatief. Wat ben ik fier dat jij mijn dochter bent! Ook al kunnen we dit niet vieren met familie. Toch maken we er het beste van. We hebben dan ook allerlei dingen gepland om in onze bubbel te doen.

Een feestje vieren doen wij hier in huis standaard met een glaasje Kidibul. Een glaasje bubbels geeft toch net dat ietsje meer. Wij mochten van Kidibul de nieuwe smaak Apple Tropical uitproberen. Mijn kids waren grote fan! Bovendien bestaat het volledige gamma uit 100% vruchtensap en zonder toegevoegde suikers. Want feest of niet, we moeten aan die tandjes denken he!

Teri dronk rustig mee en dacht eventjes dat ze er wat zat van werd. Ik heb maar niet verteld dat daar helemaal geen alcohol in zit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: