Review: Sparkling Stella

Een tijdje geleden kregen wij een mailtje over een item van Vtech. Vtech is hier thuis altijd een hit, dus ik dacht ik vraag of we dat item eens mochten uittesten. Mijn contactpersoon kende mijn dochters volgens mij heel erg goed, want deze kon onmiddellijk inschatten dat ze iets anders in de aanbieding hadden dat nog meer hun ding zou zijn. Wij mochten van Vtech een “Sparkling Stella” ontvangen en reviewen. Stella is niet de enige in de familie Sparklings. Je hebt ook Penelope de Pauw en Foxy het vosje. Teri is echter helemaal weg van Unicorns, dus de keuze was hier snel gemaakt.

Wat een leuk item. Teri was in de wolken bij het openen van het doosje. Prachtig design van de unicorn dat onze meisjes echt meteen aantrok. Ook dit keer komt Vtech met een kwaliteitsvol speelgoedje.

De unicorn zingt magische liedjes en heeft prachtige kleuren. Door op de magische ketting te drukken, kan je de kleuren van de hoorn, ogen en vleugels veranderen.

Stella reageert ook nog wanneer je de ogen bedekt of andere interacties met haar uitvoert.

Teri was helemaal overdonderd door de magie van de unicorn. Ondertussen heeft Stella hier al heel wat avonturen beleefd, samen met Teri haar poppen.

Stella motiveert ook om over emoties te praten. Voor Teri is dit echt een meerwaarde. Zij kan soms alles zo opkroppen.

Mega Sinttip! 😉

Liefs, Tess

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: